Skip to main content
S.O.S. Band

1002 fans and 4 partners made it happen

S.O.S. Band

to Amsterdam, The Netherlands

Flashback

The pictures of the S.O.S. Band in the Escape!

Escape Venue, Amsterdam

Start this campaign in my city

Program

-

Doors open

-

S.O.S. Band

Starter Experience

De unieke mogelijkheid ontstond om S.O.S. Band in november naar Nederland te halen. We zijn blij dat er er genoeg fans waren om dit optreden mogelijk te kunnen maken.
Started by

Started by D J

News

SOS Band - Veel Gestelde Vragen Q: Ik heb een ticket voor de Melkweg gekocht, deze locatie staat ook op het ticket. Kan ik het ticket toch gebruiken voor de Escape? A: Jazeker. Zowel het ticket waar Escape op staat en het ticket waar Melkweg op staat zijn gewoon geldig bij de Escape. Q: Het concert zou toch in de Melkweg zijn? Nu lees ik dat het in de Escape is, hoe kan dat? A: Dat klopt. De locatie van het concert is veranderd en het concert zal nu in de Escape plaatsvinden. Uiteraard blijft je ticket voor het concert in de Melkweg gewoon geldig voor de Escape. Je hoeft dit ticket niet om te wisselen. Q: Op mijn ticket staat dat het concert van 17:00 tot 23:00 is, klopt dit? A: Nee, toen de tickets gedrukt werden was het tijdslot nog niet bekend. Het concert zal nu plaats vinden van 19:00 tot 23:30. Q: Is er een voorprogramma? A: Ja, het voorprogramma is de Britse R&B band Loose Ends (http://en.wikipedia.org/wiki/Loose_Ends_(band) dus wees op tijd. Q: Zijn er tickets te koop aan de deur? A: Nee, aan de deur is geen kaartverkoop. Tickets zijn te bestellen op www.liveondemand.com Q: Hoe kom ik het makkelijkst bij de Escape? A: De Escape is in de Amsterdamse binnenstad en parkeren is duur. Wij raden je dus aan met het OV te komen. Vanaf Amsterdam CS rijden meerdere trams die recht voor de ingang van de Escape stoppen. De trams gaan tot na middernacht, dus ook na afloop kunt u met de tram terug. Voor meer info check www.9292ov.nl

Goed nieuws om de week te breken: de SOS Band komt naar Nederland! Zoals jullie vast al hebben gezien hebben we nog niet alle 500 fans gevonden, maar met bijna 350 fans is het request van DJ Mad NL, mogelijk gemaakt door Live On Demand en An Evening With en alle partners, zeker succesvol te noemen! En vooral dankzij JOUW hulp! Natuurlijk willen we dat er uiteindelijk zoveel mogelijk fans met ons meedansen, maar voor nu: HET IS GELUKT!!! DE SOS BAND KOMT NAAR NEDERLAND 24 NOVEMBER 2014, bevestigd en wel! Er is een kleine aanpassing in het programma: Om echt in de ‘golden oldie’ sfeer te komen, is het concert verplaatste naar *drrrrrums* de enige echte ESCAPE! Er volgt zo snel mogelijk een nieuw officieel bericht hierover, maar het nieuws dat het doorgaat wilden we jullie niet onthouden. De ticket sales is inmiddels weer open, dus blijf je vrienden lekker spammen om (g)oude tijden te herleven!
SOS Band komt!
De affiche van de S.O.S. Band de laatste keer dat zij in Nederland waren: 28-05-2005
Affiche
Geweldig nieuws: 200 tickets zijn verkocht voor de S.O.S. Band! We zijn nu bijna halverwege het totale ticketaantal en er zijn nog maar 6 dagen over... Zorg ervoor dat jij jouw ticket bemachtigt voor deze oldschool Amerikaanse R&B en funk band in de Melkweg, 24 november. "The Finest", "Take Your Time" en "Just Be Good To Me" komen steeds dichterbij!
Koop hier je ticket(s)
200 tickets verkocht!
Lekker bezig! De campagne voor de S.O.S. Band wordt besproken op de voorpagina van De Stad Amersfoort! We zijn nu 175 fans gepasseerd en op weg naar 200. Wil je erbij zijn? Help dan nu DJ Mad en zijn team om de S.O.S. Band naar De Melkweg te halen!
Lees verder op DeStadAmersfoort.nl
S.O.S. Band haalt de voorpagina

Share your thoughts

Tell us what you thought of the event, who do you want to see next?